E destul de stresant uneori, pentru ca dureaza mai mult decat la alte instante pana se incarca tot continutul de la “subscribed”. Si dureaza foarte mult pana gaseste o comunitate de pe alte instante.

Sa fie de la faptul ca e hostat in USA?

  • @versaMA
    link
    210 months ago

    Serverul pe care e hostat feddit.ro e unul basic, dar cred ca e suficient pentru numărul de useri. Momentan am observat doar probleme de implementare in Lemmy, nu infrastructura.

    dureaza foarte mult pana gaseste o comunitate de pe alte instante.

    Explicația e ca federarea între două instanțe poate dura destul de mult prima dată, si exista multe bug-uri aici. Cum pe lemmy.world sunt mulți utilizatori, șansele ca alt user să fii căutat o comunitate sunt mari, de aici și răspunsul instantaneu.

    Server-ul e hostat in Germania pe un VPS de la OVHCloud, e cel mai apropiat datacenter de Romania pe care îl au. Apare SUA pentru ca e folosit Cloudflare, dar latenta e de câteva ms.

  • @may_pretender
    link
    210 months ago

    Mie sincer nu mi s-a parut niciodata ca se misca greu. am in schim probleme cu descoperirea unor alte comunitati de pe alte instante, in sensul in care nu se dederează deloc. not sure why. faptul ca e in ar trebui sa creeze doar latency nu alte probleme.

    • dumnezeuOP
      link
      1
      edit-2
      10 months ago

      Eu am reusit dupa ce am cautat pe alte instante si am scris exact ce vreau, cu ! inainte. De exemplu [email protected] . Il gaseste mai greu, dar merge. Pe lemmy.world e instanta cautarea.

      Singurul avantaj pe feddit.ro e ca am toate sub-urile romanesti la “Local”, care functioneaza ca un multireddit pentru mine.

      Am cont si pe lemmy.world si merge de vreo 2 ori mai rapid, cu parere de rau pentru feddit.ro

  • @imvl
    link
    110 months ago

    Am verificat si comparat feddit.ro cu lemmy.world pe site-ul pagespeed.web.dev, au exact acelasi scor. Deci nu exista o diferenta de viteza a site-ului