Acest thread, creat pentru a nu aglomera subredditul cu discuții minore, este destinat întrebărilor și discuțiilor scurte, mai puțin serioase, off-topic sau de interes restrâns.

  • petrescatraian
    link
    fedilink
    21 year ago

    @AutoModerator Nu pot să îi răspund lui @[email protected] pentru că for some reason nu reușesc să îi fac comentariul să apară aici. Am observat că și eu am unele probleme cu sopuli. Nu mai pot să fac comentariile să se sincronizeze manual (copiez link-ul din iconița cu fediversul și nu mi le găsește). Nici pe serverul ăsta nu reușesc să fac comentarii să se sincronizeze (nu am încercat să mă abonez la comunități noi momentan). Postările și comentariile mele, de asemenea, durează o eternitate până se trimit - deși probabil e legat de problema asta cu Friendica. Are cineva idee dacă e vreo problemă cu Lemmy aceasta sau dacă ar fi tot de la Friendica?

    • @versaMA
      link
      11 year ago

      Cred că am rezolvat o parte din problema. M-am uitat peste traficul de pe Cloudflare și am observat că multe cereri de la https://libranet.de erau blocate, fiind clasificat drept bot traffic. Pe lângă asta, vad ca exista un bug de sincronizare cu instanțe non-Lemmy.

      Să-mi spui dacă s-a îmbunătățit ceva.

        • @versaMA
          link
          31 year ago

          Am urmarit comentariul de aici, care a apărut cu întârziere de doua zile. Sincronizarea cu friendica se face greu. Întâlnești problema asta si pe alte instante de lemmy?

          • petrescatraian
            link
            fedilink
            11 year ago

            @versa sincer nu am urmărit, dar am avut ceva delay-uri în general zilele astea. Erau postările care ajungeau și la 7-8 ore distanță, deci nu m-ar mira. App, timing time, că pare că și-a mai revenit. Am trimis comentariul ăsta pe 6 iulie, la 11:33:50

            • @versaMA
              link
              11 year ago

              Sunt curios daca după update s-a mai schimbat ceva.

              • petrescatraian
                link
                fedilink
                11 year ago

                @versa cred că s-a rezolvat în mare parte problema. Tot mai trebuie să sincronizez manual multe chestii, însă postările se trimit super rapid. Also cred că au făcut niște tweak-uri de performanță și pe Friendica, pentru că și site-ul meu overall se încarcă mai repede când selectez chestii (sau poate e de la server asta, cine știe).

                În orice caz, și update-ul tău la Lemmy a făcut minuni.